トンテキ

トンテキ

この記事を共有する

豚ロースの両面に薄力粉をまぶし、多めの油でじっくり揚げ焼きする。両面に適度な焦げ目がついたらバットの上で油を切りながら余熱で完全に火を通す。その後フライパンの油を少しキッチンペーパーなどで拭き取り油の量を減らし、再び火にかけニンニクを炒め、焼肉のタレを加えて火を消す。

焼き上がったトンテキをカットして付け合わせと一緒にもりつけし、フライパンのソースをかけて出来上がり。

中村ぱんすけ

東京都出身。クリエイティブ職に憧れ工学部系の大学を中退し、ディスプレイデザイン会社でアルバイトをしながら専門学校でデザインを学ぶ。2003年に広告デザイン会社に入社。現在も在職中。趣味は旅行と食べ歩き。

2件のコメント

Reda 投稿日:10:50 AM - 2021-04-29

My brother suggested I may like this blog. He was
once totally right. This post actually made my day.
You can not consider simply how so much time I had spent for this info!
Thank you!

P.S. If you have a minute, would love your feedback on my new website
re-design. You can find it by searching for
«royal cbd» — no sweat if you can’t.

Keep up the good work!

Visit my web-site – buy delta 8 carts

Freeman 投稿日:10:08 AM - 2021-05-15

This is my first time pay a visit at here and i am actually pleassant
to read all at single place.

Feel free to surf to my web site … casino utan svensk licens